Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

9/22/2011 05:14:00 μ.μ.

Έδειξε το "πιστολίνο" του στο Χ-Factor

Αναρτήθηκε από fenomeno69

Με ένα μοναδικό τρόπο που συγκίνησε κοινό και κλητές ένας "ημίτρελος" έδειξε το μόριο του κατά τη διάρκεια του Αμερικανικού X-Factor.


Το τραγούδι "I'm a Stud" ανέβηκε να πει με το δικό του μοναδικό τρόπο στη σκηνή του αμερικανικού X-Factor ένας διαγωνιζόμενος. Ο λόγος για τον Geo Godley's ο οποίος ήταν πιο αποκαλυπτικός όσο κανένας. Όταν ο διαγωνιζόμενος ανέβηκε στη σκηνή, ήταν ντυμένος από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Όταν όμως ξεκίνησε να τραγουδάει, κατέβασε το παντελόνι του με αποτέλεσμα να προκαλέσει γέλια στην αίθουσα και σοκ στις γυναίκες κριτές με το "πιστολίνο" του! Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε προϊδεάσει την κριτική επιτροπή καθώς ο τίτλος του τραγουδιού σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει είμαι φοβερός στο σεξ.


Η Πόλα Αμπντούλ, μία εκ των κριτών του σόου, αποχώρησε από τη σκηνή σε ένδειξη διαμαρτυρίας, ενώ ο άλλος κριτής Αντόνιο Ρέιτ ζήτησε από την ασφάλεια να απομακρύνει το διαγωνιζόμενο.


Πηγή: link

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com