Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

9/25/2011 10:58:00 π.μ.

Πωλείται πόλη σε τιμή “ευκαιρίας”!

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Μια πόλη της “Άγριας Δύσης”, στη Νότια Ντακότα των ΗΠΑ, που στο παρελθόν “έσφυζε” από ζωή, είναι πλέον προς πώληση.Η πόλη Σένικ περιέχει 46 στρέμματα γης, ένα ταχυδρομείο, ένα πρατήριο βενζίνης, ένα παντοπωλείο, δύο κενές φυλακές και μια παμπ. Φυσικά, δε λειτουργεί τίποτα.

Η ζωή στην συγκεκριμένη πόλη δεν ήταν πάντα έτσι Ο -κυρίως- αγροτικός πληθυσμός που ζούσε στη πόλη “φάντασμα” είχε μεγάλες οικογένειες με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται να βγάλει τα προς το ζην, ιδιαίτερα μετά την οικονομική κρίση που χτύπησε τις Η.Π.Α τον 20ο αιώνα.

Το αποτέλεσμα ήταν να κλείσουν οι επιχειρήσεις της πόλης. Ακόμα οι δύο φυλακές είναι άδειες!

Για πολλά χρόνια μια κάτοικος της πόλης, η Τουίλα Μερίλ, αγόραζε ένα προς ένα τα κτήματα και τα σπίτια της πόλης, τονίζοντας η ίδια πως έχει πολλές αναμνήσεις από τα παιδικά της χρόνια.

Πλέον όμως, μην μπορώντας να τα καταφέρει, ελπίζει να βρει έναν αγοραστή ο οποίος θα ενδιαφέρεται για την συγκεκριμένη πόλη.

Η τιμή της πόλης που εδώ και τρία χρόνια κυμαινόταν στα 3 εκατ. δολάρια, τώρα κοστίζει μόλις 800.000 δολάρια μιας και κανείς δεν έχει δείξει εύλογο ενδιαφέρον για να την αγοράσει.

πηγή : [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com