Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

8/04/2011 05:18:00 μ.μ.

12 εκπληκτικά σχέδια επαγγελματικών καρτών.

Αναρτήθηκε από fenomeno69

geeky-business-cards

Όταν μιλάμε για εκπληκτικά σχέδια επαγγελματικών καρτών σίγουρα η BKK Grill είναι από τις κυρίαρχες στο χώρο της τέχνης. Ευτυχώς, αυτή είναι μόνο μια από τα πολλά σχέδια που θα σας παρουσιάσουμε σήμερα. Συνεχίστε την ανάγνωση για να δείτε και τα υπόλοιπα δώδεκα σχέδια.

1. La Cambre Architecture
26Cjy

2. Mais Pilates Studio
xIovK

3. Sandra Martins Makeup
tutPw

4. Stylish Lindsey Casabella
O2e5X

5. Bombay Bakery
RBJpG

6. Massage Therapist
73tIF

7. Chest Physician
i9efT

8. TAM Cargo
eEE5N

9. We Love You
QXkRA

10. Hair Dresser
dCKyc

11. Dentist
TXeA4

12. Tamiya
dKx7X

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com