Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

7/14/2011 02:08:00 μ.μ.

Για 20 χρόνια έκλαιγαν σε λάθος... τάφο

Αναρτήθηκε από fenomeno69

Τον λάθος άνθρωπο θρηνούσαν εδώ και είκοσι χρόνια δύο αδελφές από το Νιου Τζέρσι αφού είχαν βάλει λάθος όνομα σε λάθος τάφο!


Το περίεργο και συνάμα τραγικό περιστατικό έγινε στο Νιου Τζέρσι των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι δύο αδελφές Έβελιν και Χορτένσ Έντουαρτς για 20 χρόνια επισκέπτονταν τον τάφο της μητέρας τους στο κοιμητήριο Ρόουζχιλ. Τουλάχιστον έτσι νόμιζαν. Γιατί μετά από 20 χρόνια ανακάλυψαν πως η μητέρα τους είχε ταφεί σε άλλο σημείο του κοιμητηρίου και οι υπεύθυνοι είχαν κάνει λάθος αφού έβαλαν το όνομα της μητέρας τους σε άλλο τάφο! Τώρα οι δύο αδελφές προσφεύγουν στη δικαιοσύνη κατά του κοιμητηρίου και ζητούν 25 εκατομμύρια δολάρια για ηθική βλάβη.


Πηγή: link

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com