Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

2/01/2011 12:34:00 μ.μ.

Βαρσοβία - Τα ερείπια μιας πόλης... ζωντανεύουν!

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Η ψηφιακή τεχνολογία μας έχει επιτρέψει να δημιουργήσουμε ρεαλιστικές αναπαραστάσεις, όπως το αστικό τοπίο στην ταινία με τον Γουίλ Σμιθ, "I Am Legend", όπου μία πόλη έχει κυριευθεί από την φύση, αλλάζοντας την εμφάνισή της ριζικά.Μία ριζική αλλαγή στην εμφάνιση, είχε και η πόλη της Βαρσοβίας (όπως και πολλές άλλες πόλεις βέβαια) μετά το τέλος του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, όπου η πόλη είχε καταστραφεί ολοσχερώς. Οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες και τα παλιά πλάνα από ταινίες, δεν μπορούν να δείξουν το μέγεθος της καταστροφή, ειδικά στους νέους που δεν έχουν μνήμες από τον πόλεμο. Με αυτό το σκεπτικό το μουσείο Rising έχει αναλάβει την δημιουργία μίας εκπληκτικής ψηφιακής αναπαράστασης της Βαρσοβίας όπως ήταν μετά τον πόλεμο.
Η πολωνική πρωτεύουσα είναι η πρώτη πόλη που υποβάλλεται σε αυτού του είδους την ψηφιακή επεξεργασία, όπου μια ομάδα από τριάντα γραφίστες, δούλεψαν για δύο χρόνια προκειμένου να δημιουργήσουν μία ρεαλιστική αναπαράσταση της πόλης μετά την καταστροφή.

Τα γραφικά ανέλαβε η "Visual Effects", ενώ η ταινία προβάλετε καθημερινά στο μουσείο.

2 σχόλια:

Alpokounavo είπε...

to soundtrack kapou to ksero...mipos kserete kalitexni kai onoma?

bloggeridis είπε...

Είναι από την ταινία : Once Upon a Time in the West (Volt egyszer egy vadnyugat).
Maga Zoltan - filmzenek csilagai (2007)

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com