Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

2/16/2011 11:31:00 μ.μ.

Κατασκεύασαν από το 1976 αεροδρόμιο για προσγείωση των UFO!

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Ένα χωριό κοντά στην περιοχή Μπορντό της νοτιοδυτικής Γαλλίας, κατασκεύασε την δεκαετία του '70 ένα "αεροδρόμιο για εξωγήινους" ! Η "λειτουργία" του ξεκίνησε 1976, ενώ η κατασκευή του αποτελείται από μία τριγωνική εξέδρα που είναι τοποθετημένη δίπλα στη θάλασσα με το σκεπτικό ότι έτσι η προσγείωση των UFO θα γίνεται ευκολότερα!Στην είσοδό του είναι τοποθετημένη πινακίδα που αναγράφει "Θέσεις κλεισμένες για ταξιδιώτες του διαστήματος". Μετά από απόφαση του δημαρχιακού συμβουλίου - η οποία ελήφθη με απόλυτη πλειοψηφία- ο δήμαρχος αποφάσισε οι εξωγήινοι επισκέπτες να τυγχάνουν ειδικών προνομίων, όπως να έχουν απαλλαγή από τους φόρους του αεροδρομίου αλλά και να συμμετέχουν στις δραστηριότητες της κοινότητας!

Το έργο είχε κοστίσει τότε περίπου 1300 δολάρια, αλλά όπως εκτιμούν οι κάτοικοι της περιοχής άξιζε και με το παραπάνω τα λεφτά του αφού κάθε χρόνο περισσότεροι από 20.000 τουρίστες επισκέπτονται την περιοχή για να δουν από κοντά το "εξωγήινο αεροδρόμιο.

"Οι περισσότερες αντιδράσεις είναι σοβαρές. Ένας Αμερικάνος τη δεκαετία του 1980 συνεχάρη το τοπικό συμβούλιο και εξέφρασε το θυμό του προς τον Πρόεδρο των Η.Π.Α. Ρόναλντ Ρήγκαν που δεν έκανε κάτι παρόμοιο", δήλωσε πρόσφατα ο δήμαρχος Ζαν Περριέ στο dailytelegraph.com.au.

Οι κάτοικοι του χωριού Ares, στο οποίο βρίσκεται το αεροδρόμιο, αφού περίμεναν υπομονετικά 34 ολόκληρα χρόνια μήπως και συμβεί η πολυπόθητη προσγείωση UFO, αποφάσισαν να πάρουν το θέμα στα χέρια τους!

Έτσι πριν από λίγες ημέρες ένας καλλιτέχνης της περιοχής, κατασκεύασε έναν ιπτάμενο δίσκο και με πλήρωμα δύο κατοίκους ντυμένους με εξωγήινες στολές, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προσγείωση! "Ίσως έτσι καταφέρουμε να προσελκύσουμε και τους αληθινούς εξωγήινους να προτιμήσουν το αεροδρόμιο μας για την προσγείωσή τους!", δήλωσε ο καλλιτέχνης.

"Είναι σίγουρο ότι υπάρχει ένας άγνωστος κόσμος στο σύμπαν του οποίου τα όρια είναι πέρα από την ανθρώπινη αντίληψη και κατανόησή" , είπε ο δήμαρχος.

πηγή : [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com