Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

1/26/2011 12:21:00 μ.μ.

Γλυπτά από βιβλία!

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Ο Ταϊβανός καλλιτέχνης Long Bin-Chen χρησιμοποιεί παλιά βιβλία για να δημιουργήσει απίστευτα λεπτομερή γλυπτά που μοιάζουν σαν να είσαι από μάρμαρο ή ξύλο. Παρά το γεγονός ότι όλα τα έργα του γίνονται από διάφορα βιβλία, τα σκαλίζει με τέτοιο τρόπο ώστε να ταιριάζουν μεταξύ τους, δίνοντας μια ομοιογενή επιφάνεια.
Ενώ θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάθε βιβλίο που πέφτει στα χέρια του, ο Long Bin-Chen χρησιμοποιεί μόνο εκείνα που είναι σχετικά με τα γλυπτά του. Για παράδειγμα, για ένα από τα κεφάλια του Βούδα, χρησιμοποίησε μόνο τηλεφωνικούς καταλόγους της Νέας Υόρκης, Θέλοντας να τονίσει με αυτό τον τρόπο την επιρροή της Ανατολής στην Δύση.
Τα εργαλεία του είναι ένα αλυσοπρίονο με το οποίο δίνει το αρχικό σχήμα στην στοίβα από βιβλία και μία λίμα για τις λεπτομέρειες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com