Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

1/03/2011 02:03:00 μ.μ.

Πας γυμνός, φεύγεις ντυμένος!

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Την ευκαιρία να ψωνίσουν ό,τι θέλουν και μάλιστα δωρεάν, έχουν οι πελάτες αλυσίδας καταστημάτων σε Ισπανία και Πορτογαλία. Με μια προϋπόθεση όμως. Να πάνε στα καταστήματα, φορώντας μόνο τα εσώρουχά τουςΜε το σλόγκαν "ελάτε με τα εσώρουχά σας και βγείτε ντυμένοι" η εταιρεία Desigual με outlet σε Ισπανία και Πορτογαλία υπόσχεται να σας ντύσει από την κορυφή μέχρι τα νύχια δωρεάν.

Οι πρώτοι εκατό που καταφέρνουν να φτάσουν με τα εσώρουχά τους στο επιλεγμένο κατάστημα της ημέρας ντύνονται δωρεάν και φεύγουν, ενώ οι υπόλοιποι έχουν 50% έκπτωση.

Ήδη το εν λόγω εγχείρημα έχει κάνει θραύση με εκατοντάδες ανθρώπους ανά τον κόσμο να περιμένουν ώρες ολόκληρες πριν το κατάστημα καν ανοίξει, φορώντας τα απολύτως απαραίτητα.

"Έχει πλάκα. Φτάσαμε πρώτοι ενώ και άλλοι άρχισαν να έρχονται από τα ξημερώματα. Όταν άνοιξε η πόρτα ορμήξαμε και τρέχαμε σαν παλαβοί προσπαθώντας να βρούμε τι να φορέσουμε", ανέφερε ένας νεαρός.

Η Μ. Αλμερίδα υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της εταιρείας τονίζει ότι η εν λόγω πρωτοβουλία είχε ως στόχο να σηματοδοτήσει την επίσημη έναρξη των εκπτώσεων.

πηγή : [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com