Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

12/30/2010 04:25:00 μ.μ.

Την είχαν μαχαίρωσαν και δεν το αντιλήφθηκε!

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Σοκ προκαλεί η ιστορία της 22χρονης Τζούλια Πόποβα, από τη Μόσχα, η οποία έπεσε θύμα ληστείας και επίθεσης με μαχαίρι, καθώς γυρνώντας από τη δουλειά της πήγαινε προς το σπίτι των γονιών της.Οι δράστες τής έκλεψαν την τσάντα, αλλά η 22χρονη αντιστάθηκε και ανάγκασε τον έναν από αυτούς να βγάλει ένα κουζινομάχαιρο που κρατούσε και να το καρφώσει με δύναμη στον σβέρκο της.

Τρομοκρατημένη και με την αδρεναλίνη να έχει γεμίσει τις φλέβες της από το σοκ που πέρασε, η Τζούλια περπάτησε μέχρι το σπίτι των γονιών της, που ήταν πολύ κοντά από το σημείο της επίθεσης, χωρία κανείς περαστικός να αντιληφθεί τι είχε συμβεί ή να δει το μαχαίρι καρφωμένο επάνω της.

Το απίστευτο είναι πως ούτε η ίδια αντιλήφθηκε ότι την είχαν μαχαιρώσει! Μόλις μπήκε στο σπίτι οι γονείς της είδαν το μαχαίρι καρφωμένο επάνω της και πάγωσαν. Την μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο, όπου οι χειρουργοί αφαίρεσαν τη λεπίδα από το σβέρκο της 22χρονης.

πηγή : [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com