Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

10/28/2010 03:07:00 μ.μ.

Παντρεύτηκε τον... εαυτό της!

Αναρτήθηκε από bloggeridis


Μία 30χρονη Ταιβανέζα, η Chen Wei-Yih αποφάσισε να παντρευτεί τον εαυτό της επειδή απλά δεν μπορούσε να βρει έναν κατάλληλο σύντροφο. Όχι βέβαια επίσημα, αλλά αποφάσισε να κάνει όλα όσα κάνουν σε έναν γάμο, πλην του μυστηρίου. Έτσι, προσέλαβε έναν wedding planner και νοίκιασε μια αίθουσα δεξιώσεων όπου οργάνωσε μια γιορτή γάμου με καλεσμένους 30 φίλους της. Και μην φανταστείτε ότι ο "γάμος" της ήταν της πλάκας. 5.675 δολάρια της κόστισε όλο το πακέτο, κάτι που την έκανε την νούμερο 1 είδηση στην Ταϊβάν.









0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com