Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

10/16/2010 07:51:00 μ.μ.

Παιδιά ημερολόγιο!

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Και τα τρία παιδιά της οικογένειας Σόπερ ήρθαν στη ζωή σε ημερομηνίες που είναι αδύνατον να ξεχάσει κανείς ακόμη και αν προσπαθήσει. Με ένα χρόνο διαφορά το ένα από το άλλο, η μητέρα τους τα έφερε στον κόσμο σχεδόν σαν να είχαν ραντεβού με την ιστορία.Σε μια μεγάλη οικογένεια μερικές φορές είναι δύσκολο να θυμάσαι τα γενέθλια όλων των μελών της. Ωστόσο αυτό δεν είναι πρόβλημα για την οικογένεια Σόπερ καθώς τα παιδιά τους έχουν γεννηθεί σε ιδιαίτερες ημερομηνίες.

Το τελευταίο μέλος της οικογένειας ήρθε πριν λίγες μέρες στις 10/10/10 ακολουθούμενο από τον Κάμερον που γεννήθηκε στις 09/09/09 και την Χλόη που έκανε την αρχή στις 08/08/08.

Η μητέρα τους Μπάρμπαρα περιέγραψε τη μικρή Κίρα σαν ένα μικρό θαύμα προσθέτοντας ότι η Χλόη είναι το τυχερό 8, ο Κάμερον το τυχερό 9 και η Κίρα το τυχερό 10.

Φυσικά η οικογένεια και δεν το έκανε εσκεμμένα πράγμα δύσκολο και να το ήθελε καθώς η μικρή Κίρα γεννήθηκε μάλιστα πρόωρα. Ωστόσο οι στατιστικολόγοι αναφέρουν ότι αυτή η σύμπτωση των αριθμών δεν είναι και τόσο αξιοσημείωτο όσο φαίνεται. Η πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο είναι μια κάθε 12 χρόνια αλλά από τη στιγμή που συμβαίνει μια φορά τότε οι πιθανότητες είναι περισσότερες.

Αν και οι πιθανότητες είναι με το μέρος τους δεν φαίνεται να δελεάζονται για να κάνουν μια τέταρτη προσπάθεια για ένα παιδάκι στις 11/11/2011. "Ήδη τα τρία παιδιά είναι πολλά" λέει το ζευγάρι.

πηγή : [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com