Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

8/17/2010 07:56:00 μ.μ.

Christophe Kutner

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Christophe-Kutner
Ο φωτογράφος Christophe Kutner γεννήθηκε στο Narbonne της Γαλλίας το 1964 και μετακόμισε στο Παρίσι σε ηλικία 4 ετών. Το πάθος του για την φωτογραφία, τον έκανε να αφήσει την ιατρική σχολή και να ασχοληθεί αποκλειστικά και μόνο με την φωτογραφία, στην αρχή ως ερασιτέχνης φωτογράφος, ενώ από το 1993 εργάζεται ως φωτογράφος μόδας στην Νέα Υόρκη (όπου ζει) και στο Παρίσι. Η φωτογραφίες του έχουν παρουσιάσει μέσα από την Vogue της Γαλλίας, Γερμανίας, Ισπανίας και Ιταλίας, ενώ έχει συνεργαστεί και με πολλά άλλα περιοδικά μόδας όπως το D magazine από όπου είναι και οι παρακάτω φωτογραφίες.
Christophe-Kutner_1
Christophe-Kutner_2
Christophe-Kutner-1
Christophe-Kutner-2

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com