Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

8/12/2010 10:19:00 π.μ.

Όταν ο ανταγωνισμός γίνεται ακραίος.

Αναρτήθηκε από bloggeridis


Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σάουνας είναι ένας ετήσιος διαγωνισμός αντοχής που φέτος πραγματοποιήθηκε στη Heinola της Φινλανδίας. Ένας θεσμός που ξεκίνησε από το 1999 και συνεχίζει έως και σήμερα. Το πρωτάθλημα ξεκίνησε με τα προκριματικά και ολοκληρώθηκε με τον τελικό, όπου οι καλύτεροι έξι άνδρες και γυναίκες θα συναγωνίζονταν ποιος θα μπορούσε να καθίσει στη σάουνα περισσότερη ώρα.

Η θερμοκρασία για τους άντρες ήταν 110 ºC (230 °F). Ο νικητής είναι αυτός που βγαίνει τελευταίος από την σάουνα χωρίς εξωτερική βοήθεια. Στις 7 Αυγούστου του 2010, Ο Ρώσος και πρώην φιναλίστ Vladimir Ladyzhensky και ο Φιλανδός, -πέντε φορές πρωταθλητής- Timo Kaukonen, βγήκαν έξω από την σάουνα, μετά από επτά λεπτά.

Και οι δύο, έπαθαν εγκαύματα σε όλο τους το σώμα. Αμέσως μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, αλλά ο Ladyzhensky πέθανε καθ 'οδόν. Ο Kaukonen που έχει υποστεί εγκαύματα σε όλο του το σώμα, χαρακτηρίστηκε από τους γιατρούς ως κρίσιμη η κατάστασή του αλλά ευτυχώς σταθερή. Ο διαγωνισμός φυσικά διακόπηκε και η διοργανώτρια Ossi Arvela, δήλωσε ότι πιθανόν δεν θα υπάρξει ποτέ ξανά παρόμοιος διαγωνισμός σάουνας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com