Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

8/24/2010 03:54:00 μ.μ.

Στη φυλακή για μυθιστόρημα

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Πίσω από τα κάγκελα της φυλακής κινδυνεύει να βρεθεί κυνηγός μετά τη συγγραφή ενός online ερωτικού μυθιστορήματος, στο οποίο περιγράφονται με λυρικό τρόπο οι συνεχείς βιασμοί και η δολοφονία μιας γυναίκας, την οποία ωστόσο, καταδίωκε στην πραγματική του ζωή για περισσότερα από δύο χρόνια.Ο 40χρονος Greg Downing έγραψε την παράξενη ιστορία σε blog πέρυσι, αφού βομβάρδισε με τηλέφωνα και e-mail την Katharine Quarmby, μέχρι που την συνάντησε σε ιστότοπο για online ραντεβού.

Η ίδια, δημοσιογράφος στο New Statesman, βρήκε το blog στο ίντερνετ με τίτλο, "Μυθιστόρημα: Katharine Quarmby", αφού όμως ο ίδιος ο Downing είχε ήδη καταδικαστεί για παρενόχληση της σε τρεις άλλες περιπτώσεις.

Μέρος του blog έγραφε τα εξής: " Έπεσε σιωπηλή. Κλώτσησε πίσω την πύλη την οποία έιχε διασχίσει τόσες φορές σαν προσκεκλημένος ή όχι. Το σακίδιο του έπεσε στο έδαφος. Έβγαλε το τσεκούρι του. Το βάρος δεν ήταν πολύ μεγάλο. Πήρε στα χέρια του χειρισμό. Δεν μπορούσε να φτάσει στο δωμάτιό της, εξαιτίας της τζαμένιας πόρτας".

Και συνέχισε: "Αποφάσισε να περιμένει μέσα στους θάμνους έξω μέχρι το πρωί ... Έξι έφτασε. Ήταν σιωπηλός και σε επιφυλακή. Άκουσε τα παιδιά της να ξυπνούν στις επτά ... Ήθελε να τη δει ... Περίμενε να φύγουν τα παιδιά και όρμησε".

Παρακάτω αναφέρεται: "Το σοκ στο βλέμμα του τη τρόμαξε και κρύφτηκε πάλι στο εσωτερικό του σπιτιού της. Τα παιδιά της παρέμειναν σοκαρισμένα. Την έσπρωξε προς τα πίσω και έκλεισε την πόρτα δίπλα της ... Άρχισε να ουρλιάζει ... Την τράβηξε και την έσυρε στον πάνω όροφο του σπιτιού. Δεν έδειξε κανένα έλεος. Δεν έδειξε κανένα έλεος".

Μέχρι το τέλος του μυθιστορήματος, η κα Quarmby είχε δολοφονηθεί.

Ο δικαστής Deva Pillay δήλωσε: "Ο παθιασμένος συγγραφέας δεν έχει διαπράξει άλλο έγκλημα στο παρελθόν. Εάν δεν υπάρχουν νεότερες και πιο λεπτομερείς πληροφορίες μέχρι την ετυμηγορία του στις 3 Σεπτεμβρίου, το θέμα θα επανεξεταστεί".

Νωρίτερα, ο εισαγγελέας Naomi Perry δήλωσε: "Το blog από μόνο του ήταν ένα μυθιστόρημα φαντασίας. Κάνει αναφορά στη βία και άλλες παράξενες περιγραφές, ενώ θα μπορούσε να θεωρηθεί ως την κλιμάκωση των απειλών και της παρενόχλησης".

Από την πλευρά του, ο Downing παραδέχθηκε τις συνεχείς παρενοχλήσεις στη νεαρή δημοσιογράφο και αναμένεται να καταδικαστεί τη Δευτέρα στο Blackfriars Crown Court, ωστόσο η υπόθεση έχει προς το παρόν αναβληθεί, προκειμένου να δοθεί περισσότερος χρόνος, ώστε ο ίδιος να συναντηθεί με γιατρούς ψυχιατρικής κλινικής.

πηγή : [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com