Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

7/25/2010 12:48:00 μ.μ.

Ένας ιδιαίτερος αυτόματος πωλητής Coca-Cola

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Για τον εορτασμό της ημέρας της Αργεντινής φιλίας (ναι, υπάρχει και τέτοια γιορτή... τουλάχιστον στην Αργεντινή) ο οργανισμός Ogilvy Argentina δημιούργησε ένα τεράστιο μηχάνημα αυτόματης πώλησης της Coca-Cola.Έτσι, ένα θέλετε να αγοράσετε μια Coca-Cola, θα πρέπει να ζητήσετε την βοήθεια των φίλων σας, αφού μόνοι σας είναι αδύνατον να φτάσετε τον πίνακα με τις επιλογές.
Βέβαια και το φιλαράκι σας θα βγει κερδισμένο, αφού το μηχάνημα δίνει για κάθε φιάλη και μία επιπλέον φιάλη δωρεάν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com