Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

7/02/2010 10:06:00 π.μ.

Τα ζόμπι παντρεύονται στην Ρωσία!

Αναρτήθηκε από bloggeridis


Οι νεόνυμφοι Vitalich και Jirka είναι ένα νεαρό ζευγάρι που αποφάσισε να έχει έναν πολύ ιδιαίτερο γάμο. Όλοι οι παρευρισκόμενοι, αλλά και το ίδιο το ζευγάρι, ήταν ντυμένοι και μακιγιαρισμένοι σαν ζόμπι.
Είτε το πιστεύετε είτε όχι, αυτός είναι ο δεύτερος γάμο του ζευγαριού μέχρι τώρα. Και τις δύο φορές παντρεύτηκαν μεταξύ τους. Ακούγεται περίεργο, αλλά υπάρχει μια αρκετά καλή εξήγηση.

Ο πρώτος τους γάμος ήταν λίγο πολύ αυτό που θα περιμένατε σε ένα κανονικό γάμο. Όπως δήλωσαν όμως, το έκαναν για να ευχαριστήσουν τις οικογένειές τους. Έκριναν όμως ότι θα έπρεπε να κάνουν και μια τελετή που θα την ευχαριστηθούν αυτοί.

Το πρόβλημα ήταν, ότι για να παντρευτούν νόμιμα και πάλι, έπρεπε πρώτα να χωρίσουν. Όπως και έκαναν. Στον δεύτερο γάμο τους, οι καλεσμένοι και το ζευγάρι, φόρεσαν τα ρούχα τους, βάφτηκαν με make-up και πραγματοποίησαν τον γάμο τους όπως αυτοί θεωρούσαν ότι τους εκφράζει.







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com