Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

6/24/2010 11:16:00 π.μ.

Το twitter του 1935!

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Νομίζεις ότι η ιδέα πίσω από το Twitter είναι καινούργια; Τότε διαβάστε για μια συσκευή που παρουσιάστηκε στο Λονδίνο, στην Αγγλία το 1935!!!Για να βοηθηθούν τα άτομα που επιθυμούσαν να κανονίσουν ή να ακυρώσουν τα ραντεβού τους ή να ενημερώνουν τους φίλους και συναδέλφους τους για διάφορα γεγονότα, ένα αυτοματοποιημένο σύστημα μεταφοράς μηνυμάτων είχε πρωτολειτουργήσει στο Λονδίνο. Ο χρήστης κάθονται πάνω σε μια μικρή εξέδρα μπροστά από τη μηχανή, έγραφε ένα σύντομο μήνυμα σε μια συνεχόμενη λωρίδα χαρτιού και έριχνε ένα κέρμα σε μια σχισμή.

Η λωρίδα χαρτιού, μαζί με το μήνυμα, κινούνταν τότε πίσω από ένα πάνελ από γυαλί, όπου παραμένει σε κοινή θέα για τουλάχιστον δύο ώρες, έτσι ώστε το πρόσωπο για το οποίο προορίζονταν να είχε επαρκή χρόνο για να διαβάσει το σημείωμα που παρέμενε σε μια καθορισμένη θέση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com