Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

6/23/2010 08:21:00 μ.μ.

10 από τις μεγαλύτερες συναυλίες στην ιστορία.

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Είτε για τον εορτασμό κάποιου γεγονότος, είτε για φιλανθρωπικό σκοπό, είτε ακόμα και για τα χρήματα, οι υπαίθριες συναυλίες πάντα συγκέντρωναν μεγάλο αριθμό θεατών. Δείτε στην παρακάτω λίστα, 10 από τις μεγαλύτερες συναυλίες που πραγματοποιήθηκαν ποτέ και που το κοινό μετριόνταν όχι σε δεκάδες, αλλά σε εκατοντάδες χιλιάδες...

10. Blockbuster RockFest 1997 [385,000]Ήταν ένα μουσικό γεγονός για την κατάργηση της θανατικής ποινής. Πραγματοποιήθηκε στον αυτοκινητόδρομο του Τέξας και συμμετείχαν καλλιτέχνες όπως οι No Doubt, Counting Crows και Matchbox Twenty.
9. Woodstock 1969 [400,000]
Ήταν το γεγονός της δεκαετίας που είχε μεγάλη επιρροή τόσο στην αμερικάνικη μουσική, όσο και στην κουλτούρα. Θρυλικοί καλλιτέχνες όπως οι Jimi Hendrix, Janis Joplin, Santana και Who, συμμετείχαν σε αυτήν την γιορτή με θεατές ως επί το πλείστον hippies, στέλνοντας ένα μήνυμα στον κόσμο, ότι ο καθένας μπορεί να απολαύσει την μουσική και να γιορτάσει την ειρήνη.
8. Toronto SARS Benefit 2003 [450,000+]
Ο ιός SARS που χτύπησε σε Ασία και στο Τορόντο του Καναδά, ήταν ο λόγος για αυτή τη φιλανθρωπική συναυλία. Οι Rolling Stones, AC/DC και Justin Timberlake ήταν μερικοί από τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν.

7. Simon & Garfunkel 1981 [500.000]
Η συναυλία αυτή ήταν η τρίτη μεγαλύτερη που πραγματοποιήθηκε ποτέ στο Σέντραλ Παρκ και ήταν ελεύθερη για το κοινό. Το δεν γεγονός μεταδόθηκε από το κανάλι HBO.

6. Isle of Wight Festival [600,000]
Ήταν η μεγαλύτερη συναυλία που έγινε ποτέ στη Βρετανία. Οι The Who, The Doors και Leonard Cohen ήταν μερικοί από τους καλλιτέχνες που πήραν μέρος και όπως ήταν αναμενόμενο, όλα τα εισιτήρια είχαν εξαντληθεί από την πρώτη ημέρα.

5. Summer Jam at Watkins Glen [600,000+]
Μια τεράστια συναυλία που διοργανώθηκε από hippies στο Grand Prix auto circuit, στο Watkins Glen της Νέας Υόρκης με συγκροτήματα όπως οι The Grateful Dead και Allman Brothers.

4. Steve Wozniak’s 1983 US Festival [670,000]
Ένα πολιτισμικό φεστιβάλ που χρηματοδοτήθηκε από τον Steve Wozniak, ένας από τους συνιδρυτές της Apple Computers, που διοργανώθηκε στην Καλιφόρνια με μεγάλα ονόματα καλλιτεχνών όπως οι Motley Crue, U2 και ο David Bowie.

3. Garth Brooks in Central Park [750,000]

Ήταν μια μεγάλη συναυλία που προκάλεσε πολύ ενθουσιασμό και επευφημίες στο ακροατήριο. Ο Brooks ερμήνευσε τραγούδια όπως το “Friends in Low Places” και το "The Dance".

2. New York Philharmonic in Central Park 1986 [800,000]

Η μεγαλύτερη κλασική συναυλία με την οποία εορτάζεται την επαναφιέρωση του Αγάλματος της Ελευθερίας.

1. Rod Stewart at Copacabana Beach 1994 [3,500,000]

Με τον Rod Stewart γιορτάστηκε η νέα χρονιά με το μεγαλύτερο πλήθος που έχει συγκεντρωθεί σε συναυλία. Η υπέροχη παραλία Copacabana στο Ρίο ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία είχε γεμίσει κόσμο που τραγουδούσε και γιόρταζε.

1 σχόλια:

chrispen είπε...

Έχεις ξεχάσει το Monsters of Rock , Ρωσία Μόσχα 1991 με 1.000.000 θεατές με συγκροτήματα όπως οι metallica,pantera,AC/DC.
δες εδώ κόσμο στο 3¨40
http://www.flixya.com/video/782/Monsters_Of_Rock...Russia_,_Moscow_1991..Pantera..

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com