Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

5/09/2010 09:12:00 π.μ.

Ephemicropolis - Μια πόλη από συνδετήρες!

Αναρτήθηκε από bloggeridis

The-City-of-Staples-001
Δημιουργός της πόλης είναι ο καλλιτέχνης Peter Root και πρόκειται για την τελευταία του δουλεία, ένα μοντέλο πόλης που δημιουργήθηκε μόνο από στοιβαγμένους συνδετήρες.
The-City-of-Staples-002
Η πόλη του ονομάζεται "Ephemicropolis" και απεικονίζει μια εύθραυστη μικρή πόλη που θα μπορούσε να καταρρεύσει με το παραμικρό. Αποτελείται από περισσότερους από 100.000 συνδετήρες και χρειάστηκε 40 ώρες περίπου για να τους δώσει την μορφή που βλέπετε στις φωτογραφίες. Μερικοί από τους ουρανοξύστες της Ephemicropolis είναι μέχρι 12 εκατοστά ύψος, ενώ κάποια μικρότερα κτίρια, αποτελούνται μέχρι και από έναν συνδετήρα. Η πόλη καλύπτει μια επιφάνεια 18 τετραγωνικών μέτρων (6m x 3m).
The-City-of-Staples-004
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Peter Root έχει επιλέξει συνδετήρες ως μέσο για να δημιουργήσει, αλλά η "Ephemicropolis" είναι το μεγαλύτερο έργο του μέχρι τώρα.
The-City-of-Staples-005

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com