Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

5/05/2010 08:43:00 μ.μ.

Κάτω από το 60% ο IE

Αναρτήθηκε από fenomeno69


Σύμφωνα με την εταιρεία αναλύσεων, Net Applications, ο Internet Explorer πέφτει για πρώτη φορά κάτω από 60% του μεριδίου της αγοράς.

Σύμφωνα με έρευνα της Net Applications, το μερίδιο της αγοράς του δημοφιλέστερου browser όλων των εποχών έχει πέσει για πρώτη φορά στα χρονικά κάτω από το 60%. Αυτό σημαίνει ότι λιγότερο από το 60% των χρηστών που σερφάρουν στο Internet χρησιμοποιούν πλέον τον Internet Explorer. Καθώς φαίνεται ο Web browser της Microsoft έπεσε 0.7 ποσοστιαίες μονάδες κλείνοντας αυτό το μήνα στο 59.95%. Η πτώση του IE ήταν χαμηλότερη σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα αφού τον Μάρτιο κατέγραψε πτώση μίας ολόκληρης ποσοστιαίας μονάδας. Ο Chrome της Google ήταν ο μόνος browser που κατάφερε να κερδίσει σημαντική αύξηση όσον αφορά στη χρήση του, ενώ έως το τέλος Απριλίου κατείχε το 6.7% της αγοράς των browsers. O Chrome, τον περασμένο μήνα, ενίσχυσε το μερίδιό του κατά 0.6 μονάδες, αύξηση κατά πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με οποιονδήποτε άλλο browser. Από την άλλη, η αύξηση που κατέγραψε ο Firefox για το μήνα Απρίλιο έφτασε μόλις το 0.07%, με το συνολικό ποσοστό του να φτάνει το 24.6%.

Πηγή: [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com