Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

4/13/2010 12:31:00 μ.μ.

Κινούμενο γλυπτό στο μουσείο της BMW

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Το συγκεκριμένο 'γλυπτό' αποτελείται από 714 μεταλλικές σφαίρες που κρέμονται από λεπτά σύρματα χάλυβα και συνδέονται το καθένα σε ένα σύστημα από ηλεκτρονικά μοτέρ. Η όλη εγκατάσταση καλύπτει έξι τετραγωνικά μέτρα και σκοπός του παράξενου και πρωτότυπου αυτού γλυπτού, είναι να παρουσιάσει στους θεατές την εξέλιξη της BMW αναπαριστώντας γνωστά μοντέλα της εταιρείας όπως την 327, 1500, Z4 coupé και Mille Miglia 2006.
Ταυτόχρονα, στους γύρω τοίχους, εμφανίζονται κείμενα από εξέχουσες προσωπικότητες της BMW που αναφέρονται τις αξίες της εταιρείας και τους στόχους της. Ολόκληρη την 7λεπτη παρουσίαση, μπορείτε να την δείτε στο παρακάτω βίντεο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com