Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

4/20/2010 04:13:00 μ.μ.

Πονοκέφαλος στην Ιορδανία το ηλεκτρονικό διαζύγιο

Αναρτήθηκε από fenomeno69


Η τεχνολογία συνήθως βελτιώνει τη ζωή των ανθρώπων, όταν όμως εμπλέκεται σε θέματα που συνήθως ρυθμίζει ο Θεός, ίσως δεν είναι και τόσο ευπρόσδεκτη. Πονοκέφαλος έχει γίνει για την Ιορδανία το «ηλεκτρονικό διαζύγιο». Ο σύζυγος μπορεί να δώσει τέλος στο γάμο του απλώς με ένα μήνυμά του στο κινητό τηλέφωνο της συζύγου. Η πρακτική αυτή ήλθε στο φως τις τελευταίες εβδομάδες μετά την αποκάλυψη από επίσημες στατιστικές ότι ισλαμιστές δικαστές επικύρωσαν το 2009 τουλάχιστον 450 περιπτώσεις διαζυγίων που βασίζονται στην αποστολή τέτοιου είδους μηνυμάτων. Η νέα πρακτική αιφνιδίασε τη συντηρητική κοινωνία της Ιορδανίας. Ο πρώην υπουργός Ισλαμικών Υποθέσεων και πρώην πρύτανης της Σχολής της Σαρία (Ισλαμικός Νόμος) στο Πανεπιστήμιο της Ιορδανίας Ιμπραχίμ Κιλάνι χαρακτήρισε τη νέα πρακτική «μέθοδο κοινωνικής τρομοκρατίας που απειλεί το μέλλον της οικογένειας». Κατά την παραδοσιακή ισλαμική πρακτική, ο σύζυγος ανακοινώνει πρόσωπο με πρόσωπο στη σύζυγο την απόφασή του να τη χωρίσει.

Πηγή: [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com