Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

4/06/2010 11:18:00 π.μ.

Παιδιά έδιναν οδηγίες στους πιλότους για την απογείωση!

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Πρόσβαση στη διαδικασία ελέγχου της εναέριας κυκλοφορίας, προφανώς υπό την επίβλεψη ενηλίκων, στο Διεθνές Αεροδρόμιο J.F.K. απέκτησαν τον Φεβρουάριο δύο παιδιά, όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδιακή Αρχή Αεροπορίας.Μετά από την έρευνα που έγινε για την υπόθεση διαπιστώθηκε ότι τα παιδιά σε δύο διαφορετικές ημέρες βρέθηκαν στον πύργο ελέγχου και για το λόγο αυτό τέθηκαν σε διαθεσιμότητα ένας ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας και ένας επόπτης του αεροδρομίου.

Το ένα περιστατικό έγινε στις 16 Φεβρουαρίου, όπως αποκαλύπτεται από τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες πιλότου και ελεγκτή, που έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Στην περίπτωση αυτή ακούγεται ένα παιδί, που πιστεύεται ότι είναι 7 χρόνων, που δίνει οδηγίες στους πιλότους για την απογείωση. Μετά τη συνομιλία του παιδιού με τον πιλότο, ακούγεται ένας ενήλικας που λέει στον πιλότο: "Αυτά γίνονται φίλοι όταν τα παιδιά δεν έχουν σχολείο".

Το δεύτερο περιστατικό έγινε στις 17 Φεβρουαρίου, όπου το ρόλο του ελεγκτή είχε ένα κορίτσι, το οποίο μίλησε στους πιλότους δύο αεροσκαφών. Πιστεύεται ότι πρόκειται για τα παιδιά του ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας.

"Η λάθος κρίση δεν παραβιάζει μόνο την πολιτική της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, αλλά και τη κοινή λογική", δήλωσε ο διοικητής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, Ράντι Μπάμπιτ, χαρακτηρίζοντας "απολύτως απαράδεκτη" τη στάση του ελεγκτή.

πηγή : [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com