Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

4/24/2010 10:30:00 π.μ.

Η πρώτη πλήρης μεταμόσχευση προσώπου στο κόσμο.

Αναρτήθηκε από fenomeno69

_47702123_face_transplant_466

Γιατροί στην Ισπανία πραγματοποίησαν την πρώτη πλήρη μεταμόσχευση προσώπου στον κόσμο. Παρά το γεγονός ότι έχει ήδη υπάρξει μερική μεταμόσχευση, αυτή ήταν η πιο σύνθετη μέχρι σήμερα. Στην συγκεκριμένη μεταμόσχευση φαίνεται να έχει γίνει αλλαγή των οστών και πολύ περισσότερο στο κάτω μέρος του προσώπου. Ένας εκπρόσωπος της Βρετανικής Ερευνητικής Ομάδας Για Την Μεταμόσχευση Προσώπου, η οποία έχει ηθική άδεια να προβεί σε πλήρη μεταμόσχευση προσώπου, δήλωσε ότι "αυτό ήταν ένα τεράστιο επίτευγμα". Επίσης είπε, "Αυτή φαίνεται να είναι η πιο περίπλοκη εγχείρηση μεταμόσχευσης προσώπου που έχει διεξαχθεί μέχρι σήμερα σε όλο τον κόσμο". "Αυτό δείχνει για ακόμα μια φορά, πως η μεταμόσχευση προσώπου μπορεί να βοηθήσει έναν μικρό αριθμό ανθρώπων που έχουν σοβαρούς τραυματισμούς στο πρόσωπο και για τους οποίους η επανορθωτική χειρουργική δεν λειτούργησε σε ικανοποιητικό βαθμό".

Πηγή: [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com