Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

4/28/2010 12:49:00 μ.μ.

Μπλακ άουτ σε χιλιάδες υπολογιστές.

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Εκτεταμένο μπλακ άουτ χιλιάδων προσωπικών υπολογιστών και τοπικών δικτύων σε υπηρεσίες και εταιρείες, που χρησιμοποιούν για λειτουργικό πρόγραμμα τα Windows XP Service Pack 3, προκάλεσε μια ενημέρωση του προγράμματος προστασίας McAfee, ύστερα από γκάφα της εν λόγω εταιρείας!Σχεδόν αμέσως μετά την κυκλοφορία της ενημέρωσης του προγράμματος προστασίας της εταιρείας, ξεκίνησαν αναφορές από διάφορες αμερικανικές επιχειρήσεις και υπηρεσίες για προβλήματα σε υπολογιστές. Περίπου 2.500 από τους 6.000 υπολογιστές του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Σίρακιους της Νέας Υόρκης τέθηκαν εκτός λειτουργίας, στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν 8.000 προσωπικοί υπολογιστές σταμάτησαν και στην Πολιτεία του Κεντάκι η αστυνομία έδωσε εντολή να κλείσουν όλα τα κομπιούτερ των περιπολικών.

Στο Ρόουντ Αϊλαντ το 1/3 των νοσοκομείων ανέβαλαν τα προγραμματισμένα χειρουργεία και δέχονταν μόνο επείγοντα, ενώ όλοι οι υπολογιστές του αμερικανικού Εθνικού Ιδρύματος Επιστήμης απενεργοποιήθηκαν. Από την γκάφα σημαντικά προβλήματα προκλήθηκαν και στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας - κολοσσού για προϊόντα υλικού ηλεκτρονικών υπολογιστών Intel!

Οπως έγινε γνωστό, η εν λόγω ενημέρωση του λογισμικού της McAfee αναγνώρισε ως ιό ένα απαραίτητο αρχείο των Windows, με αποτέλεσμα να προκαλούνται αλλεπάλληλες επανεκκινήσεις των υπολογιστών και να μην μπορούν έτσι να έχουν πρόσβαση στο Ιντερνετ ή στα τοπικά δίκτυα. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το αρχικό σοκ, η McAfee κυκλοφόρησε νέα ενημέρωση που έλυνε το πρόβλημα και απολογήθηκε για το λάθος της, παρά ταύτα, όμως, η ζημιά είχε γίνει.

Πηγή: [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com