Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

4/25/2010 07:48:00 μ.μ.

Η μεγαλύτερη επιστολή προς τον θεό.

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Η Brahma kumaris πτέρυγα νέων, διοργάνωσε μια εκδήλωση που ονομάζεται 'Letter to God' (Επιστολή προς τον Θεό) την Κυριακή, στο πανεπιστήμιο Gujarat της πόλης Ahmedabad. Η εκδήλωση αφορά των εορτασμό του ασημένιου ιωβηλαίου έτους, το διαμαντένιο ιωβηλαίο έτος του Πανεπιστημίου Gujarat και τα 600 χρόνια από την καθιέρωση της πόλης Ahmedabad.
Οι πολίτες της Ahmedabad μεταφέρουν τα συναισθήματά ευγνωμοσύνης τους με μια γραπτή επιστολή προς τον Θεό και ζητάνε την εξάλειψη της φτώχειας, της τρομοκρατίας, της διαφθοράς και τα άλλα δεινά από τον κόσμο, αλλά και να τους ευλογήσει ο θεός.
Περισσότερα από 2.800 άτομα έγραψε στην τεράστια αυτή επιστολή, η οποία είχε μήκος 870 μέτρα περίπου.
Η οργάνωση ξεκίνησε τη διαδικασία για την καταγραφή της εκδήλωσης στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες, το Limca Book of Records και Asia Book of Records ως την μεγαλύτερη επιστολή στον κόσμο.
Ένα αντίστοιχο ρεκόρ είχαν κάνει περίπου 2.000 φοιτητές από τη Ρουμανία, όπου είχαν γράψει ένα γράμμα με μήκος 420 μέτρα περίπου, προς τον Άγιο Βασίλη στις 28 Νοεμβρίου του 2009.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com