Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

4/14/2010 08:51:00 π.μ.

Ένα μοναδικό Πασχαλινό δέντρο!

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Μπορεί να έχει περάσει το Πάσχα, αλλά η περίπτωση του Κου Volker Kraft είναι ενδιαφέρον έτσι κι αλλιώς. Γύρω στο 1945, όταν ήταν ένα νεαρό αγόρι, ο Volker Kraft είδε για πρώτη φορά ένα Πασχαλινό δέντρο και αποφάσισε ότι θα ήθελε να είχε ένα δικό του όταν θα μεγάλωνε.

Τα χρόνια πέρασαν και ο μικρός Volker, παντρεύτηκε και έκανε οικογένεια, αλλά ποτέ δεν ξέχασε το παιδικό του όνειρο. Έτσι το 1965 τοποθέτησε για πρώτη φορά σε ένα δέντρο στην αυλή του σπιτιού του τα πρώτα του 18 χρωματιστά πλαστικά αυγά.
Όταν τα παιδιά τους μεγάλωσαν, άρχισαν να βοηθούν στην 'διακόσμηση' του δέντρου, το οποίο έγινε κάτι σαν οικογενειακή παράδοση, που είναι πλέον γνωστό όχι μόνο στη γενέτειρά τους, το Saalfeld, αλλά σε ολόκληρη τη Γερμανία.
Τα παιδιά του κάποια στιγμή μεγάλωσαν και έφυγαν από το σπίτι, κάτι που σήμαινε ότι το Πασχαλινό δέντρο θα έκανε ένα 'διάλειμμα'. Αλλά τότε πήραν την σκυτάλη τα εγγόνια των Krafts. Ο αριθμός των πασχαλινών αυγών που κρέμονται από τα κλαδιά του δέντρου έφτασε το 2010 στον απίστευτο αριθμό των 9.500 αυγών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com