Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

4/17/2010 11:06:00 π.μ.

7500 χρήστες πούλησαν την ψυχή τους!

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Έχετε ποτέ διαβάσει προσεκτικά τους όρους χρήσης μιας σελίδας κατά τη συμπλήρωση μια online αγοράς; Εάν όχι, ίσως θα έπρεπε. Το online κατάστημα παιχνιδιών για υπολογιστές GameStation, αποκάλυψε ότι στους όρους χρήσης της υπηρεσίας τους, υπήρχε και ο παρακάτω όρος : Κάνοντας μια παραγγελία μέσω αυτής της ιστοσελίδας την πρώτη ημέρα του τέταρτου μήνα του έτους 2010, συμφωνείτε να μας παραχωρήσετε, χωρίς δικαίωμα διεκδικήσεις, την αθάνατη ψυχή σας. Την ψυχή σας, ή τυχόν ενστάσεις, θα πρέπει να μας τις παραδώσετε εντός πέντε εργάσιμων ημερών από την παραλαβή της γραπτής κοινοποίησης από το gamesation.co.uk.
Βέβαια, αυτό ήταν ένα πρωταπριλιάτικο αστείο, αλλά βάση του κειμένου, οι ψυχές περίπου 7.500 πελάτες είναι πλέον ιδιοκτησία της εν λόγω εταιρείας!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com