Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

4/21/2010 10:11:00 μ.μ.

Πτώμα κάτω από τον καναπέ για 10 χρόνια

Αναρτήθηκε από fenomeno69


Ένα πτώμα βρισκόταν για 10 ολόκληρα χρόνια κάτω από ένα καναπέ, σε διαμέρισμα του Μπρίστολ.

Ο νεκρός άντρας, ονόματι Dennis Pring, έμενε μαζί με τον Alan Derrick, ο οποίος αντιμετωπίζει μαθησιακές δυσκολίες. Ο Derrick δεν ήθελε να ενημερώσει τις αρχές για τον θάνατο του 73χρονου Pring, από φόβο μήπως και τον διώξουν από το σπίτι. Μετά από εξετάσεις, οι γιατροί εκτιμούν πως ο Pring πέθανε μεταξύ Απρίλη και Ιούνη του 1998, ενώ διέμενε ανεπίσημα στο διαμέρισμα.

Ο Derrick, ο οποίος ήταν φίλος του εκλιπόντος, τον είχε προσκαλέσει να μείνει μαζί του γιατί δεν είχε μέρος για να μείνει. Όταν, όμως, ο Pring πέθανε ξαφνικά, ο Derrick πανικοβλήθηκε και ανησυχούσε ότι μπορεί να τον έδιωχναν από το σπίτι. Ένα χρόνο μετά το θάνατό του, ένα κινητό συνεργείο του δήμου πήγε στο σπίτι μετά από τηλεφωνήματα των γειτόνων για μία απαίσια μυρωδιά. Είδαν τον καναπέ αναποδογυρισμένο αλλά δεν παρατήρησαν πως υπήρχε ένα πτώμα από κάτω. Απέδωσαν τη δυσοσμία στις βουλωμένες σωλήνες της τουαλέτας και το θέμα έλαβε τέλος εκεί. Ο σκελετός του Pring βρέθηκε τελικά από ένα συνεργείο καθαρισμού το 2008, όταν ο Derrick έφυγε από το σπίτι. Ο Derrick, που χαρακτηρίζεται από τους γείτονες ως ένας «ευάλωτος μοναχικός άνδρας», πιστεύεται ότι διαμένει σε άλλο σπίτι κοντά στην περιοχή, ενώ δεν του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

Πηγή: [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com