Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

3/30/2010 07:42:00 μ.μ.

SleepBox

Αναρτήθηκε από fenomeno69

01_Sleepbox

Το SleepBox είναι ένα μικρό δωμάτιο με κύριο λειτουργικό στοιχείο ένα κρεβάτι 2x0,6 μέτρα, το οποίο είναι εξοπλισμένο με αυτόματο σύστημα αλλαγής κλινοσκεπασμάτων. Επίσης το δωμάτιο είναι εφοδιασμένο με σύστημα εξαερισμού, ηχητικές ειδοποιήσεις, ενσωματωμένη LCD τηλεόραση, WiFi, τραπεζάκι για φορητό υπολογιστή και μπρίζες για φόρτιση των μικροσυσκευών σας. Μετά την έξοδο του πελάτη από το SleepBox ξεκινάει η αυτόματη αλλαγή κλινοσκεπάσματος και μια ένδειξη στο έξω μέρος δείχνει πως είναι ελεύθερο. Η πληρωμή μπορεί να γίνει σε ένα κοινό τερματικό, το οποίο παρέχει στον πελάτη ένα ηλεκτρονικό κλειδί. Υπάρχει δυνατότητα αγοράς από 15 λεπτά έως αρκετές ώρες. Αν και είναι απλά ένα concept, φανταστείτε πόσο θα εξυπηρετούσε ένα αεροδρόμιο σε περιπτώσεις πολύωρης καθυστέρησης για κάποια πτήση.

02_Sleepbox_1

03_Sleepbox_2

1 σχόλια:

Wise_One είπε...

Όντως καλή μαγκιά έτσι και γίνει. Αλλά φαντάζεσαι σε περίπτωση καθυστέρησης στην Ελλάδα; Θα σκοτωνόταν ο κόσμος για να κοιμηθεί αχαχχαχαχα Άσε που το πιο πιθανό ή θα τα 'κλεβαν ή θα 'φερναν 2-3... Πάντως είναι φοβερό κάτι τέτοιο.

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com