Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

3/30/2010 09:19:00 μ.μ.

Ένα γιοτ που προκαλεί πανικό!

Αναρτήθηκε από bloggeridis

jpg_pres_retouche-f53f4
Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο γιοτ που βυθίζεται, όπως ίσως θα υποθέσατε βλέποντας την παραπάνω φωτογραφία, αλλά για ένα πρωτότυπο έργο τέχνης από τον γνωστό καλλιτέχνη Julien Berthier.
jpg_going-under-in-canary-wharf2-2-04241
Το έργο του, που τράβηξε το ενδιαφέρον ακόμα και του έντυπου τύπου, είναι πλήρως λειτουργικό αφού διαθέτει μηχανή και πηδάλιο, αλλά μην φανταστείτε ότι αναπτύσσει και μεγάλες ταχύτητες, εξαιτίας του σχήματος του που δεν του επιτρέπει απότομους χειρισμούς λόγο της μικρής επιφάνειας που έχει επαφή με το νερό. Άλλωστε η ταχύτητα είναι κάτι που δεν χρειάζεται όταν διαθέτεις ένα τέτοιο σκάφος.
jpg_EVENING-STANDARD-3eb2b
jpg_installation-ALLSOPP-0344f
jpg_IMG_2499-13fd0
jpg_au_port-24c3c
Δείτε και ένα βίντεο με το πρωτότυπο αυτό έργο, εν' δράση...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com