Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

Η μεγαλύτερη σε χωρητικότητα κάρτα microSD αυτή τη στιγμή, καλύπτει με το ζόρι ένα σας νύχι - καλά αν είναι από εκείνα τα βαμμένα γυναικεία μακριά νύχια, τότε χάνετε η καρτούλα. Πολλά smartphones τελέυταίας γενιάς όπως το Motorola Milestone - λέγε με Droid - και το HTC MyTouch στα τεχνικά χαρακτηριστικά τους αναφέρουν πως αναγνωρίζουν κάρτες microSDHC στα 32GB και η Sandisk με την τελευταία της παρουσίαση θα ανοίξει το δρόμο. Η προτεινόμενη λιανική τιμή είναι λίγο αλλού για αλλού στα 200 δολάρια, αλλά πάντα όταν κάτι τέτοιο πρωτοκυκλοφορεί είναι ακριβό και σύντομα γίνεται προσιτό. Το βάρος της είναι 0,5 γραμμάρια, οπότε με μια πρόχειρη αναλογία διαπιστώνουμε ότι ζυγίζει 11 φορές το βάρος της σε χρυσό. Ποια χρυσά δαχτυλίδια, αλυσίδες και σκουλαρίκια. Εδώ μιλάμε για 32GB microSD καρτούλα. Ακόμα δεν έχουμε λεπτομέρειες για διάθεση στην Ευρωπαϊκή αγορά και την τιμή της.

Πηγή: [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com