Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

3/24/2010 05:36:00 μ.μ.

Ενοικιάζουν συζύγους για να αποκτήσουν βίζα!

Αναρτήθηκε από fenomeno69

Ξένες ιερόδουλες στη Μαλαισία πληρώνουν ντόπιους άνδρες με ποσά μέχρι και 1.500 δολάρια ΗΠΑ το μήνα, για να γίνουν σύζυγοι τους, ούτως ώστε να μπορέσουν να παραμείνουν στην χώρα και να συνεχίσουν να προσφέρουν τις ερωτικές τους υπηρεσίες. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα New Straits Times, η νομοθεσία για τη μετανάστευση προβλέπει ότι γυναίκες ξένης υπηκοότητας μόλις παντρευτούν Μαλαίους, αποκτούν αυτόματα τρίμηνη διάρκεια παραμονής, η οποία μετατρέπεται στη συνέχεια σε ετήσια που ανανεώνεται αυτομάτως.


Ο διευθυντής της υπηρεσίας μετανάστευσης Αμντούλ Ραχμάν Οτμάν δήλωσε ότι οι ιερόδουλες βρίσκουν συζύγους για να μπορέσουν να πάρουν αμέσως άδειες παραμονής. Παρά το γεγονός ότι η πορνεία είναι παράνομη στη Μαλαισία, οι γυναίκες δεν μπορούν να διωχθούν με βάση το νόμο περί μεταναστών, καθ' όσον ο γάμος τους είναι νόμιμος, προσθέτει ο Οτμάν. Ωστόσο υπάρχει μια περίπτωση να διωχθούν με τη νομοθεσία περί βίζας. Ο ίδιος αξιωματούχος πρόσθεσε ότι οι εργαζόμενες στην παροχή ερωτικών υπηρεσιών μπορεί να συγκεντρώνουν περισσότερα από 6.000 δολάρια το μήνα και από αυτά διαθέτουν τα 1.500 για να «μισθώσουν» σύζυγο. Ο συμβατικός αυτός γάμος δεν τους στοιχίζει ακριβά εάν συγκριθεί με τα ποσά που θα χάσουν εάν απελαθούν από τη χώρα και χάσουν την άδεια παραμονής. Η εφημερίδα καταλήγει ότι στους τελευταίους ελέγχους που πραγματοποίησε η υπηρεσία μετανάστευσης μόλις ο ένας στους 25 γάμους ήταν γνήσιος. Λόγω του ότι η πορνεία είναι παράνομη στη Μαλαισία, πολλά spa, καραόκε μπαρ και άλλα κέντρα διασκέδασης λειτουργούν ως οίκοι ανοχής. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η βιομηχανία του έρωτα το 2008 κατέγραψε εισπράξεις 1 δισ. δολαρίων.

Πηγή: [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com