Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

3/20/2010 07:36:00 μ.μ.

Ο αόρατος ληστής

Αναρτήθηκε από fenomeno69


Μια από τις πιο περίεργες ληστείες συνέβη στην πόλη Τάμπα (Φλόριντα) στις ΗΠΑ. Ένας καλοντυμένος άνδρας μπήκε σε μια επιχείρηση και έκλεβε επί 18 ώρες χωρίς να κινήσει υποψίες. Πήρε από υλικά γραφείου και μικροσυσκευές, μέχρι ένα κοστούμι. Κανείς δεν είχε καταλάβει τι γινόταν και φως στην υπόθεση έριξαν οι κάμερες ασφαλείας. "Βρίσκω ιδιαίτερα περίεργο, ότι κανείς δεν είδε αυτόν τον τύπο" δήλωσε αστυνομικός της περιοχής, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες είναι πολύ πιθανό ο ληστής να έκανε διάλειμμα κατά τη διάρκεια της ημέρας, να πήρε έναν υπνάκο μέσα στο κτίριο και να συνέχισε αργότερα τη... δουλειά του. Σύμφωνα με την αστυνομία, κανείς δεν τον παρατήρησε γιατί ταίριαζε απόλυτα με το περιβάλλον της επιχείρησης και τους εργαζόμενους, κάτι που δείχνει ότι είχε προετοιμάσει καλά τη ληστεία. Το περιστατικό συνέβη την 1η Μαρτίου και ο ληστής έφτασε στην επιχείρηση με ταξί, κάτι που κατέγραψαν οι κάμερες. "Μιλήσαμε με ανθρώπους του γραφείου, διευθυντές, φύλακες και τους δείξαμε φωτογραφίες. Δεν είχαν ιδέα ποιος ήταν και δεν μπορούσαν να τον αναγνωρίσουν" δήλωσε ο αστυνόμος Harry Augello. Έμεινε στο κτίριο μέρα και νύχτα, έκλεψε και εφυγε σαν κύριος χωρίς κανένας να τον καταλάβει. Στο βίντεο ασφαλείας φαίνεται ότι ο ληστής κουβαλάει έναν σάκο ύπνου (!) και άλλον έναν σάκο, που πιθανότατα χρησιμοποίησε για τα κλοπιμαία και περπατάει στους διαδρόμους, ενώ από τον τρόπο που ανοίγει τις πόρτες, είναι εμφανές ότι δεν θέλει να αφήσει αποτυπώματα. Η αστυνομία τον χαρακτηρίζει "ιδιαίτερα έξυπνο και έμπειρο". Αξιοσημείωτο είναι ότι ο περίεργος αυτός τύπος, πήγε με ταξί στον τόπο του εγκλήματος και χρησιμοποίησε ταξί και όταν εφυγε. Θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι αυτό θα ήταν το λάθος που θα μπορούσε να οδηγήσει στη σύλληψή του. Τα ταξί όμως δεν κρατάνε αρχείο για το πού αφήνουν κάποιον, παρά μόνο για την περιοχή απ' όπου τον παραλαμβάνουν, κάτι που δεν βοηθάει ιδιαίτερα σε αυτή την περίπτωση. Από τις εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες, οι αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για ισπανόφωνο ή αφροαμερικανό και ελπίζουν κάποιος να τον αναγνωρίσει, καθώς το προσωπικό της εταιρείας δεν μπόρεσε να δώσει την παραμικρή πληροφορία.


Πηγή: [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com