Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

3/19/2010 01:32:00 μ.μ.

Αστυνομικός μετέφερε σφαίρες σε πτήση

Αναρτήθηκε από fenomeno69

Ο αρχηγός της αστυνομίας της Βικτώριας, Σάϊμον Όβερλαντ, συνελήφθη να μεταφέρει σφαίρες σε εσωτερική αεροπορική πτήση. Πρόκειται για μια παράβαση που επιφέρει έως και επτά χρόνια φυλάκιση στον παραβάτη, αν και δεν είναι γνωστό αν θα ασκηθεί δίωξη στον κ. Όβερλαντ. Ο αρχηγός της πολιτειακής αστυνομίας της Βικτώριας πέρασε από τον έλεγχο του αεροδρομίου της Μελβούρνης χωρίς να εντοπιστούν οι σφαίρες του και αυτό θέτει ένα ξεχωριστό ζήτημα, αυτό του αποτελεσματικού ελέγχου. Εντοπίστηκαν όμως στην Καμπέρα.


Ο κ. Όβερλαντ συνεργάστηκε με τους συναδέλφους του, της Ομοσπονδιακής αστυνομίας, στους οποίους είπε να κατασχέσουν τις σφαίρες. Ο εκπρόσωπος του Συνδικάτου των Αστυνομικών, Γκρέγκ Ντέϊβις, είπε ότι αν ένας απλός πολίτης μετέφερε σφαίρες σε αεροσκάφος, θα συλλαμβανόταν και με χειροπέδες θα οδηγούταν στο κελί έως ότου να δικαστεί. «Το ίδιο θα συνέβαινε με έναν αστυνομικό ή εμένα. Από την άλλη ο αρχηγός της αστυνομίας δεν μετέφερε όπλο και βεβαίως δεν επρόκειτο να κάνει αεροπειρατεία». είπε. Ο κ. Όβερλαντ δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι άφησε το όπλο στο σπίτι του, αλλά ξέχασε να βγάλει τις σφαίρες από το βαλιτσάκι του.

Πηγή: [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com