Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

3/07/2010 05:13:00 μ.μ.

Πολύμπριζο με χρονοδιακόπτες.

Αναρτήθηκε από fenomeno69

01_wind_up_socket

Για αυτούς που έχουν βαρεθεί να βγάζουν από την πρίζα τις συσκευές που καταναλώνουν χωρίς λόγο ενέργεια, οι σχεδιαστές Dongwon Joo και Jieun Choi έχουν σχεδιάσει ένα πολύμπριζο με χρονοδιακόπτες. Το Wind Up Socket είναι ένα προϊόν που σταματάει την παροχή ενέργειας των συσκευών που συνδέονται επάνω του μετά από ένα χρονικό διάστημα το οποίο καθορίζετε εσείς.

02_wind_up_socket2

Η υποδοχή κάθε μπρίζας διαθέτει έναν χρονοδιακόπτη τον οποίο περιστρέφετε για να καθορίσετε το χρονικό διάστημα που θέλετε να τροφοδοτείτε μια συσκευή σας. Όταν ο χρονοδιακόπτης επιστρέψει στο μηδέν, η συσκευή παύει να καταναλώνει ενέργεια αυτόματα. Για παράδειγμα μπορείτε να βάλετε το παιδί σας να δει τηλεόραση ή να παίξει ένα βιντεοπαιχνίδι μόνο για μισή ώρα και έτσι να διατηρηθεί ο χρόνος αυτός.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com