Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

3/30/2010 09:47:00 π.μ.

Ο άντρας με το μεγαλύτερο στήθος!

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Κινέζοι γιατροί ισχυρίζονται ότι έχουν ανακαλύψει τον άντρα με το μεγαλύτερο στήθος στον κόσμο, στο πρόσωπο ενός 53χρονου γαλακτοπαραγωγού σε μια κλινική που ειδικεύεται στις επεμβάσεις στήθους στο Πεκίνο.
Ο γιατρός Zhang Lilan του "Jinan Chest Hospital" δήλωσε: "Ο άνθρωπος είναι από κάθε άποψη άντρας, εκτός από το τεράστιο στήθη του.Ο 53χρονος Guo Feng ανέφερε ότι περίπου 10 χρόνια πριν, το στήθος του άρχισε να μεγαλώνει, αλλά τα τελευταία χρόνια έγινε τεράστιο, δυσκολεύοντας τον τόσο στην δουλειά του όσο και στις μετακινήσεις του, αφού αναγκάζεται να κυκλοφορεί χειμώνα-καλοκαίρι με μια φαρδιά κάπα για να καλύψει το στήθος του από τους συχωριανούς του, που τον κοροϊδεύουν και τον αποφεύγουν.Σύμφωνα πάντως με τους γιατρούς, δεν πρόκειται για κάποια παρενέργεια ή καρκίνο και οι ακτινογραφίες έδειξαν ότι πιθανών πρόκειται για λιπώδη ιστό. Όταν θα ολοκληρωθούν οι εξετάσεις και έχουν μια πλήρη εικόνα οι γιατροί, για το περί τίνος πρόκειται, θα προβούν στις απαραίτητες επεμβάσεις για να απαλλάξουν τον Κο Feng από το στήθος που ίσως του δώσει μια θέση στο βιβλίο ρεκόρ γκίνες.

πηγή : [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com