Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

3/16/2010 05:26:00 μ.μ.

Δημιουργική διαφήμιση ΙΚΕΑ σε μετρό.

Αναρτήθηκε από fenomeno69

01_ikea-paris23

Η Σουηδική εταιρεία επίπλων ΙΚΕΑ έχει δημιουργήσει μια προωθητική διαφήμιση στο Παρίσι που διαφέρει από τις υπόλοιπες. Συγκεκριμένα, έχει τοποθετήσει διάφορα έπιπλα σε τέσσερις μεγάλους σταθμούς του μετρό, επιτρέποντας στους ανθρώπους να δοκιμάσουν τα προϊόντα της, αντί να τα βλέπουν μόνο σε αφίσες στους τοίχους.

02_ikea-parisdg

03_ikea-paris2345

04_ikea-paris234

05_ikea-paris2

06_ikea-paris

07_ikea6

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com