Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

3/20/2010 12:28:00 μ.μ.

Πρωτιά Ελληνίδας στα αμερικανικά τσαρτ.

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Περήφανη ολόκληρη την Ελλάδα κάνει η ροκ μπαλάντα της Ελληνοαυστραλής Οριάνθης Παναγάρη «According to You» , που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων στις ΗΠΑ .
Η καταγόμενη από την Αδελαίδα Οριάνθη, βρέθηκε στο πλευρό του Μάικλ Τζάκσον και ετοιμαζόταν να τον συνοδεύσει με την κιθάρα της στην τελευταία του περιοδεία! Εξάλλου εμφανίστηκε και στο βίντεο-κλιπ του τραγουδιού «This Is It», με την κιθάρα της δίπλα στον βασιλιά της ποπ.

Η Οριάνθη τελευταία ανοίγει τα φτερά της και στις ΗΠΑ, κλέβοντας μάλιστα τις εντυπώσεις. Δεν πρόκειται βέβαια για ένα τυχαίο ταλέντο, αφού μόλις στα 18 της χρόνια έπαιξε κιθάρα σε συναυλία του Κάρλος Σαντάνα στην Αδελαΐδα.

Εμφανίστηκε στα βραβεία Γκράμις το 2009 να παίζει στην μπάντα της Κάρι Άντεργουντ, ενώ μετά από αυτήν της την εμφάνιση, την είδε ο Μάικλ Τζάκσον και την κάλεσε να συμμετάσχει στην περιοδεία του, που δεν έγινε ποτέ λόγω του τραγικού θανάτου του σούπερ-σταρ.

πηγή : [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com