Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

3/15/2010 10:12:00 π.μ.

Ένας πολυέλαιος φτιαγμένος από... ταμπόν!

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Για όλα τα πράγματα υπάρχει μια χρήση. Για μερικά, υπάρχουν πολλές. Όπως στην περίπτωση μας, όπου τα γνωστά (κυρίως σε γυναίκες) ταμπόν, εκτός από την χρήση τους στις"δύσκολες ημέρες", μπορούν να γίνουν και έργο τέχνης. Ο λόγος για την "νύφη", έναν πολυέλαιο δημιουργία της Πορτογαλικής καταγωγής, κατασκευασμένος από 14.000 ταμπόν.

tampon-chandelier
Ανεξαρτήτων υλικών, αυτός ο "πολυέλαιος ταμπόν" δεν παύει να είναι παρόλα αυτά ένα εντυπωσιακό επίτευγμα της μηχανικής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com