Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

2/06/2010 09:30:00 π.μ.

Small Pleasures (Μικρές Χαρές)

Αναρτήθηκε από fenomeno69

"Μια φορά και έναν καιρό σε μια χώρο μακρινή ζούσε ένα αγόρι διαφορετικό απ' όλα τα άλλα, τον έλεγαν Ευτύχη. Όλα κυλούσαν ήρεμα στην ζωή του, ώσπου κάποτε, πριν πολλά πολλά χρόνια ένα γεγονός έγινε η αιτία για να δει την ζωή με άλλα μάτια. Τότε του αποκαλύφθηκε ένα μεγάλο μυστικό... Η λύση σε ένα γρίφο που οι άνθρωποι προσπαθούν να λύσουν εδώ και χιλιετίες. Του αποκαλύφθηκε το νόημα της ζωής!!!"

Αυτή είναι η εισαγωγή του παρακάτω βίντεο. Είναι μια καταπληκτική ταινία μικρού μήκους που κατά την γνώμη μου θα σας συγκινήσει πολύ. Οι ηθοποιοί είναι ο Λευτέρης Ελευθερίου και η Ευγενία Δελιαλή, ενώ το σενάριο έγραψε η Δέσποινα Λάδη.



Ευχαριστούμε το αναγνώστη Vasili

Πηγή: [link]

1 σχόλια:

Fanis είπε...

πραγματικά πολύ ωραίο!

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com