Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

2/12/2010 08:44:00 π.μ.

Επική καταδίωξη του αυτοκινήτου της Google.

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Υπάρχουν φορές που η ζωή μοιάζει να αντιγράφει ένα ασύλληπτο κινηματογραφικό σενάριο ή το αντίθετο. Σε κάνει να κοντοστέκεσαι και να αναρωτιέσαι, «συνέβη πραγματικά αυτό που μόλις είδα»;Αυτό που σίγουρα ξέρουμε ότι συνέβη είναι το γεγονός της καταδίωξης του αυτοκινήτου της Google, που κατέγραφε φωτογραφικά τους δρόμους μιας μικρής νορβηγικής πόλης για τη γνωστή υπηρεσία Street View, από 2 οργισμένους βατραχανθρώπους με καμάκια στα χέρια.
Στην πρώτη φωτογραφία, που σύμφωνα με τα στοιχεία της Google φαίνεται ότι τραβήχτηκε στην οδό Rugdeveien του Bergen, οι δύο "θαλασσόλυκοι της στεριάς" παρουσιάζονται να απολαμβάνουν τον ήλιο στην αυλή τη σπιτιού τους, ντυμένοι με φουλ εξάρτηση καταδύσεων.

Καθώς το αυτοκίνητο περνά από μπροστά τους, δεν είναι σίγουρο ποια από τις δύο πλευρές έμεινε πιο έκπληκτη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στη θέα του αυτοκινήτου, οι βατραχάνθρωποι της στεριάς, φορώντας βατραχοπέδιλα και κραδαίνοντας καμάκια, ένοιωσαν μέσα τους το κάλεσμα της φύσης και επιτέθηκαν στο θήραμα σε μια σουρεαλιστική σκηνή αστικού ψαρέματος, εωσότου η ταχύτητα του αυτοκινήτου και η δυσκολία του να τρέχεις με βατραχοπέδιλα στην άσφαλτο, έπεισαν τους δύο νορβηγούς να παρατήσουν την προσπάθεια τους.

Μπορείτε να ακολουθήστε την φωτογραφική αποτύπωση της κατάδυσης στην ασφάλτινη θάλασσα του σουρεαλισμού στο ίδιο το site της Google, αλλά και να δείτε περισσότερα ανάλογα περιστατικά από όλον τον κόσμο, όπως τα κατέγραψαν οι φωτογραφικοί φακοί του Google Street View.

Υπενθυμίζεται ότι πριν μερικές εβδομάδες η ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα άναψε, υπό προϋποθέσεις, το πράσινο φως για την πανοραμική φωτογράφιση δρόμων από την Google και την Κάπου Α.Ε, αρχικά, στις πόλεις των Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Τρικάλων.

πηγή : [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com