Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

2/25/2010 04:01:00 μ.μ.

Ένα παράξενο συγκρότημα σπιτιών στην Γερμανία.

Αναρτήθηκε από fenomeno69

01_vitrahaus04

Αυτό το όμορφο συγκρότημα αποτελείται από 12 σπίτια και χτίστηκε από τους Herzog και de Meuron στο Weil am Rhein της Γερμανίας. Το concept του VitraHaus συνδέει δυο βασικά θέματα: το θέμα του αρχέτυπου σπιτιού και το θέμα των σπιτιών που είναι στοιβαγμένα.

02_vitrahaus03

03_vitrahaus06

04_vitrahaus02

05_vitrahaus08

06_vitrahaus09

07_vitrahaus10

08_vitrahaus07

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com