Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

2/11/2010 11:20:00 π.μ.

Ποιοι κρύβονται πίσω από τις... μάσκες.

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Πολλοί ηθοποιοί έχουν αναγκαστεί να μεταμφιεστούν προκειμένου να παίξουν τον ρόλο τους, "κρύβοντας" έτσι, το πραγματικό τους πρόσωπο. Εάν αναρωτηθήκατε ποια ηθοποιός κρύβονταν πίσω από το μακιγιάζ της Diva Plavalaguna στην ταινία Fifth Element ή ποιος ήταν το "Alien" στην ταινία Alien, δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες.

Neytiri - Avatar. Zoe Saldana
Diva Plavalaguna - The Fifth Element. Maïwenn Le Besco
Alien - Alien. Bolaji Badejo
Darth Vader - Star Wars. David Prowse
Christopher Johnson - District 9. Jason Cope
Jeriba 'Jerry' Shigan - Enemy Mine. Louis Gossett Jr.
E.T. - E.T. Michael Pat Bilon
Eytukan - Avatar. Wes Studi
Godzilla - Godzilla(original). Haruo Nakajima
Predator - The Predator. Kevin Peter Hall
R2D2 - Star Wars. Kenny Baker
Chewbacca - Star Wars. Peter Mayhew
Moat - Avatar. CCH Pounder

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com