Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

2/09/2010 11:23:00 π.μ.

Ταΐστε τις τίγρεις με... ζωντανά θηράματα!

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Όσο παράξενο κι εάν σας φαίνεται, μπορείτε να ταΐσετε τίγρεις, με ζωντανά θηράματα, εάν βρεθείτε ποτέ στο "Siberian Tiger Park" στο Harbin της Κίνας.
Ο ερασιτέχνης φωτογράφος Chris Geddes, τράβηξε τις παρακάτω φωτογραφίες σε μια επίσκεψή του στο εν' λόγο πάρκο άγριων ζώων.
Αφού συγκεντρώθηκαν περίπου 6 πούλμαν με επισκέπτες γύρω από ένα ξέφωτο όπου υπήρχαν 5 τίγρεις, ένα φορτηγό "άδειασε" μια ζωντανή αγελάδα η οποία θα αποτελούσε το γεύμα των αιλουροειδών.
Το τι ζώο θέλετε να κατασπαράξουν μπροστά στα μάτια σας τα άγρια ζώα, εξαρτάται από το ποσό που θα διαθέσετε. Μία κότα κοστίζει 3,5 λίρες, ενώ μια αγελάδα, 150 λίρες!!!
πηγή : [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com