Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

2/22/2010 02:15:00 μ.μ.

Φακός που προβάλει χάρτη.

Αναρτήθηκε από fenomeno69

01_gpsflash02

Το TamTam είναι ένας φακός χάρτης που σας καθοδηγεί που να πάτε προβάλλοντας μπροστά σας την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσετε, δημιουργώντας έτσι έναν έξυπνο και παιχνιδιάρικο τρόπο για την πλοήγηση σας.

02_gpsflash03

Σε περίπτωση που χαθείτε το TamTam μπορεί να γίνει επίσης και ένας κλασσικός χάρτης πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Ο χάρτης είναι zoomble και scrollable όπως όλοι οι ψηφιακοί χάρτες.

03_gpsflash04

04_gpsflash05

05_gpsflash06

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

para poli oreo kai xrisimo.... poso kanei?

fenomeno69 είπε...

Δυστυχώς βρίσκετε σε εξέλιξη, αυτό σημαίνει πως είναι ένα σχέδιο μόνο. Οπότε δεν υπάρχει κάποια τιμή. Αν ποτέ γίνει πραγματικότητα θα είναι όντως πολύ χρήσιμο.

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com