Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

1/16/2010 02:45:00 μ.μ.

Studio φτιαγμένο από κούτσουρα.

Αναρτήθηκε από fenomeno69

134AP20100106D6932.jpg

Ο αρχιτέκτονας Piet Hein Eek έχτισε αυτήν την καμπίνα από κούτσουρα ως μελέτη για το μουσικό Hans Liberg στην Ολλανδική πόλη του Hilversum. Οι δυο πλευρές του αποτελούνται από πραγματικά κούτσουρα, ενώ η μπροστινή πλευρά είναι ταπετσαρία. Το εσωτερικό είναι ένα πανέμορφο Studio όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα.

02_loghouse_2

134AP20100106D7140.jpg

Αν θέλετε να δείτε περισσότερες εικόνες από την κατασκευή αυτή, αλλά και τα σχέδια κατασκευής του, μπορείτε να πατήσετε εδώ.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πω πω, πανέμορφο είναι και όντως φαίνεται πολύ ζεστος και ωραίος χώρος. Λογικά δεν θα πρέπει να έχει και υψηλό κόστος κατασκευής.

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com