Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

1/13/2010 11:13:00 π.μ.

Rorschach Test - Κάντε ένα ψυχολογικό test οnline.

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Το τεστ inkblot (γνωστό και ως Rorschach test) είναι μια μέθοδος που χρησιμοποιείται από ψυχολόγους για να αξιολογήσουν την ψυχολογική κατάσταση κάποιου, όσο αναφορά την προσωπικότητα και την συναισθηματική του κατάσταση. Η διαδικασία είναι απλή. Ο 'ασθενή' βλέπει μια σειρά από εικόνες που μοιάζουν με κηλίδες μελανιού και πρέπει να περιγράψει με τι μοιάζει αυτό που βλέπει. Από τις απαντήσεις που δίνει, ο ψυχολόγος μπορεί να πάρει μια πρώτη εικόνα για την ψυχολογική κατάσταση του 'ασθενή' του.Κατά τη διάρκεια του τεστ που σας παρουσιάζω, θα σας εμφανιστεί μια σειρά από τέτοιες εικόνες. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να δείτε για μια στιγμή την εικόνα και στη συνέχεια να επιλέξετε την κατάλληλη απάντηση, σύμφωνα με την γνώμη σας. Τα υπόλοιπα επί της οθόνης σας. Κάντε το τεστ.

Από το Rorschach test εμπνεύστηκαν οι δημιουργοί του video clip, Crazy του Gnarls Barkley. Και να μην ξεχνάμε την μάσκα του Rorschach, στην ταινία Watchmen.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφέρον αλλά νομίζω είναι αμφιλεγόμενο τεστ...Επίσης, στο τεστ που έχει στη σελίδα που παραπέμπετε έχει πλάκα αλλά ίσως δεν πρέπει να το πάρει κανείς σοβαρά...Ενδιαφέρουσα πάντως η σελίδα σας παιδιά!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com