Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.


Αυτή η εκστρατεία πολυμέσων από τον Καναδά έχει σκοπό τη διακοπή ηλεκτρονικού ψαρέματος που προσελκύει παιδιά σε απευθείας σύνδεση πορνογραφικού υλικού. Η καμπάνια έχει τίτλο Predator Watch και αποτελεί μέρος των εργασιών από το Children of the Street Society. Περιέχει πολλά έντυπα, αφίσες και τηλεοπτικές διαφημίσεις. Η τελευταία είναι ακόμα υπό κατασκευή και αναμένουμε να την δούμε σύντομα.


Οι φωτογραφίες που βλέπετε παρακάτω έχουν τίτλο: Attention predators: undercover officers are online.

01_predator-watch-1_thumb

02_predator-watch-2_thumb

03_predator-watch-3_thumb


Advertiser:
Children of the Street Society
Agency:
Rethink, Canada
Additional credits:
Creative Director: Ian Grais / Chris Staples
Art Director: Lisa Lebedovich
Writer: Rob Tarry/ David Giovando
Broadcast Producer (in house): Ann Rubenstein/Laura Rioux
Production Company: Industry Films
Director: Bob Rice
Source:
Adland

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com