Σίγουρα δεν σας έχουμε συνηθίσει σε τέτοιου είδους θέματα, αλλά αυτή η συνταγή είναι τόσο παράξενη που νομίζω πως αξίζει να την μοιραστώ μαζί σας.
Πριν από αρκετά χρόνια, ο σεφ Dave Arnold εξέφρασε την επιθυμία για μια ουσία που να έχει την συνοχή, την υφή και τη δυνατότητα εφαρμογής της σοκολάτας, αλλά δεν ήταν σοκολάτα. Πιο συγκεκριμένα, θέλησε να ντύσει τα τρόφιμα με κέτσαπ ώστε να μοιάζουν με γλυκά, όπως για παράδειγμα όταν βουτάμε ένα κεράσι μέσα στην σοκολάτα. Μετά από αρκετά πειράματα που έκανε πέτυχε τον σκοπό του. Έτσι είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε τα υλικά της συνταγής:
1Kg Βούτυρο Κακάο Deodorized
325g σκόνη ντομάτας (spray ή αποξηραμένες)
60 γραμμάρια σκόνη ξυδιού βύνης
25 γραμμάρια αλάτι
Μπαχαρικά για γεύση (σκόνη κρεμμυδιού, σκόνη σκόρδο, κ.τ.λ.) και
60 γραμμάρια mycryo (για να το μετριάσετε)
325g σκόνη ντομάτας (spray ή αποξηραμένες)
60 γραμμάρια σκόνη ξυδιού βύνης
25 γραμμάρια αλάτι
Μπαχαρικά για γεύση (σκόνη κρεμμυδιού, σκόνη σκόρδο, κ.τ.λ.) και
60 γραμμάρια mycryo (για να το μετριάσετε)
Στην πηγή του άρθρου μπορείτε να βρείτε την διαδικασία εκτέλεσης της συνταγής.
Πηγή: [link]
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.