Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

1/12/2010 10:58:00 π.μ.

Συνταγή για σοκολατάκια Ketchup

Αναρτήθηκε από fenomeno69

4267209534_758d12c8a4

Σίγουρα δεν σας έχουμε συνηθίσει σε τέτοιου είδους θέματα, αλλά αυτή η συνταγή είναι τόσο παράξενη που νομίζω πως αξίζει να την μοιραστώ μαζί σας.
Πριν από αρκετά χρόνια, ο σεφ Dave Arnold εξέφρασε την επιθυμία για μια ουσία που να έχει την συνοχή, την υφή και τη δυνατότητα εφαρμογής της σοκολάτας, αλλά δεν ήταν σοκολάτα. Πιο συγκεκριμένα, θέλησε να ντύσει τα τρόφιμα με κέτσαπ ώστε να μοιάζουν με γλυκά, όπως για παράδειγμα όταν βουτάμε ένα κεράσι μέσα στην σοκολάτα. Μετά από αρκετά πειράματα που έκανε πέτυχε τον σκοπό του. Έτσι είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε τα υλικά της συνταγής:

1Kg Βούτυρο Κακάο Deodorized
325g σκόνη ντομάτας (spray ή αποξηραμένες)
60 γραμμάρια σκόνη ξυδιού βύνης
25 γραμμάρια αλάτι
Μπαχαρικά για γεύση (σκόνη κρεμμυδιού, σκόνη σκόρδο, κ.τ.λ.) και
60 γραμμάρια mycryo (για να το μετριάσετε)


Στην πηγή του άρθρου μπορείτε να βρείτε την διαδικασία εκτέλεσης της συνταγής.

Πηγή: [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com